Over Ons

Wij zijn Elektronica-Groothandel.nl, een unieke groothandel met een snel wisselend assortiment aan verschllende soorten consumenten elektronica. Hierdoor zijn veel van onze deals eenmalig dus ideaal voor de opkoper of wederverkoper. Een wisselend assortiment wordt door de consument als positief gezien.

Naast de website elektronica-groothandel.nl hebben wij ook een webwinkel die zich richt op de consument. Doordat wij merkten dat er interesse was in partijhandel zijn wij gestart met elektronica-groothandel.nl. Onze elektronica groothandel kent producten van verschillende A-merken en vaak mét fabrieksgarantie.

Door onze goede connecties zijn wij in staat om grote partijen elektronica op te kopen. Dit is vaak nieuwe elektronica waarvan de doos beschadigd is of terug gestuurd door de consument. Het product is nog in volledige nieuwstaat en wordt uitgebreid door ons gecontroleerd. Hierdoor kun jij als verkoper een mooie winst pakken op gewilde en nieuwe producten die stukken goedkoper zijn dan in een normale (web) winkel.

De producten van elektronica groothandel kunnen worden opgehaald bij ons magazijn in Breda. Mocht het mogelijk zijn om de producten als pakket te versturen is dat ook een mogelijkheid. Dit zal bij elke productbundel staan. Ophalen van de producten bij ons magazijn is op afspraak.